SHOWS

 • Shubberne // Bromølle Kro
  29. okt. 19.00
  Jyderup, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup, Danmark
  Bromølle Kro er Danmarks ældste kro - De to gamle Shubber var med i Danmarks ældste boyband... Sidst vi besøgte kroen, lettede taget. Vi forventer intet mindre i år - Claus og Willy spiller alle deres største hits. Kom og fest med os til Danmarks største Shu-bi-dua fest.
  Del
 • Shubberne // Skibbild Nøvling Hallen
  30. okt. 19.00
  Vildbjerg, Nøvlingskovvej 1A, 7480 Vildbjerg, Danmark
  Vi har altid drømt om at spille i Skibbild Nøvling - Så den 30 okt skyder vi den vilde Shu-bi-dua fest af i Hallen. Kom og fest med.
  Del
 • Shubberne // KinoVino
  13. nov. 19.00
  Nyborg, Vægtergade 9, 5800 Nyborg, Danmark
  I Nyborg ligger KinoVino. Et fantastisk sted hvor vi glæder os til en aften med skønne mennesker der vil synge med på præcis DERES yndlings Shu-bi-dua nummer. Skynd dig at købe billet - der bliver rift om pladserne.
  Del
 • Shubberne // Ærøskøbing
  20. nov. 19.00 CET
  Ærøskøbing, Statene 42, 5970 Ærøskøbing, Danmark
  Så skal vi besøge Ærø og vi glæder os - Vi skal spille i Hallen i Ærøskøbing. Skynd dig at købe billet. Shubberne spiller alle deres største hits, kom og syng med på præcis DIT yndlings Shu-bi-dua nummer
  Del
 • Shubberne //JULESHOW Bellevue teatret
  02. dec. 20.00
  Klampenborg, Strandvejen 451, 2930 Klampenborg, Danmark
  Så er vi for 4. gang tilbage i det smukke Bellevue Teater. Vi har et sprængfarligt nyt show med - Det er en tradition vi er superglade for. Vi holder et brag af en Shu-bi-dua fest og de to gamle Shubber spiller deres største hits. Skynd dig at sikre dig en billet - der bliver med garanti udsolgt.
  Del
 • Shubberne // The Old Irish Pub Damhus Kroen
  03. dec. 23.00
  Rødovre, Roskildevej 244, 2610 Rødovre, Danmark
  Julefrokosterne på Damhuskroen har altid været legendariske - Ingen undtagelse i år - Shubberne skyder den vilde julefest af den 3 dec - Kom og vær med
  Del
 • Shubberne // Privat arrangement
  08. dec. 19.00
  Roskilde, Boserupvej, 4000 Roskilde, Danmark
  Vores dejlige venner i Roskilde holder jule fest igen - Shubberne kommer naturligvis og spiller alle deres yndlings Shu-bi-dua numre.
  Del